Forberedelser til sommerens blomstring

Gikk ut i drivhuset og hentet inn kassen med frø. Måtte se hva jeg hadde fra før og hva som må kjøpes inn. Der såg jeg at de plantene som overvintrer har det bra. Ser ut som det ene oliventreet faktisk har små oliven. Tok stiklinger av buskbom i høst, og de ser også bra ut. Og høstlyngen berget jeg før frosten. De kan få stå ute tidlig vår når plantene i drivhuset vokser seg store.

Så satte jeg meg foran pcen og bestilte ny selvvannende krukke på Willabgarden. Frø fra Zimtrade og Impecta frøhandel. Har aldri kjøpt av sistnevnte før, men de var mye billigere og hadde et stort utvalg. Til sammen ble det mye spennende. Både blomster, gress og spiselige ting. Noe har jeg prøvd før og noe er nytt.

Så nytt år og nye planer. Gleder meg masse! #frø #hage #drivhus #planter

Én kommentar

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 kl.22:08

fin blogg!

Skriv en ny kommentar

myemerennsyk

myemerennsyk

43, Trondheim

Er ei dame på 43 år som heter May-Liss. Sliter med ME og migrene, MEN jeg er så mye mere enn bare syk. Derfor denne tittelen på bloggen min. De dagene jeg kan, driver jeg med mye rart. Er full av ideer og liker å tro at jeg er kreativ. Hobbyene mine er hage, interiør, strikking og scrapping. Noe som sikkert vil komme fram her etter hvert. Elsker familien min som består av mann og tre barn i alderen 16, 20 og 22 år. Instagram: May-Liss.opland

Kategorier

Arkiv

hits