hits

Vårruller

Her får dere oppskrift og bruksanvisning på mine vårruller. Dette er kylling vårruller. Det er bare å bytte kyllingen med 600g kjøttdeig og ta kjøttbuljong i stedet for kyllingbuljong. Begge er gode.

I pakke vårrull-deig i ferdige flak

1 pakke glassnudler

kyllingbuljong

2 gulerøtter

1 liten løk

ca 600 g kyllingfilet

Litt salt og pepper

 

Først gjør jeg ferdig glassnudlene. Det står på pakken hvor lenge de skal trekke i kokt vann. Varierer hvilken sort du kjøper. Så har du de over i et dørslag og har på kaldt vann. Så ta ei ren saks og klipp det i småbiter


Så kuttes alt i småbiter og gulerøttene raspes.


Stek kyllingen og løken


Så blandes alt oppi en stor kasserolle og nå tar du oppi noen ss kyllingbuljong. Viktig å smake. For mye buljong gjør at det blir kvalmt. Så prøv deg fram og finn ut hva som passer deg best. Smaken er som baken vet du!

Da tar du fram ei lita skål med vann og en liten smørekost. Ha deigen i en våt kjøkkenhånduk- må ikke bli tørr. -så er det bare å ta ut ei leiv og ha på fyllet.

Når du får dreisen på det kan du ta flere i gangen.
Ha på vann på en trekant ytterst, sånn at deigen limes sammen når du ruller den inn

Oppbevar de ferdige rullede vårrullene sånn at de ikke blir tørre før steking


Jeg bruker stekepanne og Rapsolje. Går raskt og minst søl. Kan fint ha de i ovnen også, men synes dette er best. Ei flaske Rapsolje holder vel til ca tre ganger. Stekes noen minutter på hver side. Skal bli litt gylden.

De ferdig stekte har jeg i ei ildfast form med alminiumsfolie over. Holder seg varm lenge.

Som tilbehør lager jeg ris og en god salat. Og selvsagt Sweet Chili Saus å dyppe de i

Da håper jeg det vil smake!


#mat #vårruller #matoppskrift

2 kommentarer

Monica

28.01.2017 kl.14:48

Åååh det så digg ut :)

elisebr

30.01.2017 kl.12:37

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

myemerennsyk

myemerennsyk

44, Trondheim

Er ei dame på 44år som heter May-Liss. Sliter med ME og migrene, MEN jeg er så mye mere enn bare syk. Derfor denne tittelen på bloggen min. De dagene jeg kan, driver jeg med mye rart. Er full av ideer og liker å tro at jeg er kreativ. Hobbyene mine er hage, interiør, strikking og scrapping. Noe som sikkert vil komme fram her etter hvert. Elsker familien min som består av mann og tre barn i alderen 17, 20 og 23 år. Instagram: May-Liss.opland

Kategorier

Arkiv