Spirer godt i drivhuset🌱

Det blåser og innimellom snør det! Får ikke lyst til å holde på i hagen i dette været. Da er det godt at det er 18 grader og vindstille i drivhuset. Vanner og steller litt med babyene mine- som jeg kaller småplantene.

I år er det så masse at det lille bordet og stolene egentlig blir i veien, men det står nå midt på gulvet. Vasket over gulvet litt i dag. Synes det er godt å kunne vanne og stelle uten å måtte ha på arbeidsklær hver gang.

Det er godt å se at plantene vokser og trives. Her er det Silver falls, Pelargonium, Flittig Lise og hvit hengelobelia.

Og her kan dere se at petuniaen snart brer seg over kanten.

Kjøpte med meg tre pion-knoller i Amsterdam. Ser ut som de kommer greit

Sådde litt salat inne så det går fortere. Det er litt for tidlig i år å så i pallekarmene enda.

Da har dere fått en liten kikk i mitt lille drivhus-univers. Gleder meg til fortsettelsen #drivhus #blomster #hage #hageliv #vår

2 kommentarer

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.17:59

Så utrolig gøy! Slik har jeg også lyst til å teste ut, men har såå lite plass.. Hehe :-)

strindagartneriet

19.05.2017 kl.09:13

Hei! Så fint du interesserer deg for dyrking av planter! Om du vil se mer om forskning/dyrking av planter, kom innom vår blogg :)

Skriv en ny kommentar

myemerennsyk

myemerennsyk

43, Trondheim

Er ei dame på 43 år som heter May-Liss. Sliter med ME og migrene, MEN jeg er så mye mere enn bare syk. Derfor denne tittelen på bloggen min. De dagene jeg kan, driver jeg med mye rart. Er full av ideer og liker å tro at jeg er kreativ. Hobbyene mine er hage, interiør, strikking og scrapping. Noe som sikkert vil komme fram her etter hvert. Elsker familien min som består av mann og tre barn i alderen 16, 20 og 22 år. Instagram: May-Liss.opland

Kategorier

Arkiv

hits