Tiltak mot snegler

Må nesten le litt av meg selv. Har to beholdere i kjøkkenskapet. I den ene samler jeg på brukt kaffegrut og i den andre samler jeg eggeskall. Dette skal brukes i kampen mot de små sneglene som spiser opp visse blomster i hagen min, og salaten.

Men fant ut i fjor at det hjelper med kaffegrut, så derfor samles alt her hjemme. Leste nettopp at også eggeskall kan brukes, og det blir spennende å prøve. Har heldigvis ikke fått store mordersnegler i hagen enda, men disse små sneglene gjør også stor skade hvis jeg ikke gjør noe. Nå skal jeg ta min daglige kveldsrunde og se om jeg kan finne noen:)

#hage #snegler

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

myemerennsyk

myemerennsyk

43, Trondheim

Er ei dame på 43 år som heter May-Liss. Sliter med ME og migrene, MEN jeg er så mye mere enn bare syk. Derfor denne tittelen på bloggen min. De dagene jeg kan, driver jeg med mye rart. Er full av ideer og liker å tro at jeg er kreativ. Hobbyene mine er hage, interiør, strikking og scrapping. Noe som sikkert vil komme fram her etter hvert. Elsker familien min som består av mann og tre barn i alderen 16, 20 og 22 år. Instagram: May-Liss.opland

Kategorier

Arkiv

hits