hits

Nytt Bad. Før og etterbilder

Det har tatt oss tre mnd og kostet en del penger, men resultatet ble akkurat sånn som vi ville. Ingen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av interiør og detaljer. Og på dette badet var jeg ute etter et maskulint utseende med en Spa-følelse. Ville gjerne ha store fliser og svarte detaljer.

Badet vi hadde var hovedsakelig fra 1971, med en liten oppussing i 2001. Det var virkelig på tide å få gjort noe. Fikk gitt bort badekar, dusj, servantskap og toalett på Finn.no. 

Her får dere se hvordan badet såg ut før og etter oppussingen. Håper dere liker resultatet.

v

Vi har droppet å sette inn badekar. Det sto bare der og samlet støv etter at ungene ble store. Også tok vi bort ei dør som gikk inn på hovedsoverommet når huset ble bygget. Ny vifte ble montert i taket over dusjen i stedet for på veggen. Flisa vi valgte fant vi hos Flisfakta. Den heter Genesis og det ble brukt tre forskjellige størrelser. Det ble gipstak med 6 led downlights.

Toalettet var fra 1971, men skapet her satte vi selv inn i 2001. Da var det veldig moderne og flott. Dusjkabinett måtte vi ha, for gulvet var ikke tett. Andre våtromsnormer før i tiden

.Det nye badet følger dagens standard, så nå dusjer vi rett på flisa. Egen nisje i dusjen til Shampo og såpe. Baderomsmøblene, steinvasken, speilet dusjdørene, dusjen og kranen ble kjøpt hos Flisekompaniet. Elektrikeren ordnet ledstripe i speilnisjen og i dusjnisjen. Håndtakene kjøpe jeg på Ikea. Matten på gulvet hos Rusta. Hånduker hos Home & Cottage.  Fat og såper fant jeg på nettet- på Multitrend.no

Hele langveggen ble lektet ut 10 cm. Da fikk vi ordnet de to nisjene og vegghengt toalett. Søppelbøtten og dobørsten er i merket Zone, og er sammen med dorullholderen og knaggene på badet, kjøpt på Byggmakker.

Det ble listefritt rundt dør og vindu. Vi har en klessjakt fra badet og ned til vaskerommet, så vi måtte erstatte det gamle innbygde skapet med et nytt. Det ble samme type som servantskapet. 

Helt greit å få dusjet seg i kabinettet, men det ble litt mer luksus med ny svart takdusj. Falt pladask for denne dusjen fra Primy når jeg såg den. Det er også Primy servantbatteri

Det har vært masse arbeid. Mye riving og retting av vegger/tak før det kunne bygges opp igjen. Men nå vet vi at det er fagmessing utført og vi ser fram til å kose oss med dette badet i mange år fremover.

#bad #førogetter #oppussing #interiør #baderom 

6 kommentarer

Jannike

08.04.2018 kl.16:17

Herlighet så fint da blei! Her kjem eg til å finna mykje inspirasjon når eg skal pussa opp badet mitt!
Ønske deg ein fin søndag vidare :)

myemerennsyk

08.04.2018 kl.17:52

Jannike: Så artig at du likte det:)

Victoria Larsen

08.04.2018 kl.16:36

For en stor forandring! Kjempe flott det ble :-)

myemerennsyk

08.04.2018 kl.17:53

Victoria Larsen: Tusen takk:)

Lisa

23.01.2019 kl.09:48

Hei

Så flott bad!

Hvilken størrelse er det på gulvflisene dine? Husker du fargen på gulv og veggflisene? Takk for svar:)

myemerennsyk

09.02.2019 kl.12:41

Lisa: Sorry sent svar, men nå blir det. Så koselig at du liker badet vårt :) Gulvflisene er 60*60. Alle flisene har samme farge. Det er Genesis Blackmoon. Kjøpt på Flisfakta. De er i granitt.

Skriv en ny kommentar

myemerennsyk

myemerennsyk

45, Trondheim

Er ei dame på 44år som heter May-Liss. Sliter med ME og migrene, MEN jeg er så mye mere enn bare syk. Derfor denne tittelen på bloggen min. De dagene jeg kan, driver jeg med mye rart. Er full av ideer og liker å tro at jeg er kreativ. Hobbyene mine er hage, interiør, strikking og scrapping. Noe som sikkert vil komme fram her etter hvert. Elsker familien min som består av mann og tre barn i alderen 17, 21 og 23 år. Instagram: May-Liss.opland

Kategorier

Arkiv